Tjenester

Tjenester

MediYoga – Medisinsk Yoga 

Medisinsk Yoga – MediYoga – er en terapeutisk form for yoga som er evidensbasert. Vi trenger balanse i våre liv. Livet og hverdagen har en tilbakevendende tendens til å få oss ut av balanse. Å gjenskape balanse handler om å lytte innover, til hva du behøver og har godt av. MediYoga handler om å gjøre deg bevisst på dine grunnleggende behov slik at du kan hjelpe deg selv. Yoga er en dynamisk treningsform som består av et antall kroppsstillinger, bevegelsesmønstre, pusteteknikker, mantra (lyd) og meditasjon. Enkle, skjønne teknikker for avslapping, harmoni og konsentrasjon. Yogatreningen arbeider på mange ulike nivå og med flere av kroppens systemer samtidig og er et svært godt bidag til den nødvendige balansen. 

Les mer…

NLP
NLP er en forkortelse for Nevro Lingvistisk Programmering og er læren om hvordan vi mennesker gjør mening ut av tilværelsen.


N = nevro. Hvordan vi oppfatter verden, med alle våre sanser, og hvordan vi bruker sansene.

L = lingvistisk. Hvordan vi bruker både kroppsspråk og tale.

P = programmering. Hvordan vi programmerer oss selv, og etablerer et bestemt tillært mønster som vi automatisk bruker igjen og igjen. 

NLP er et kraftig verktøy for å gjøre hverdagen og livet enklere for hvert enkelt menneske! Har du noen begrensinger som gjør det vanskelig for deg å skape det livet du ønsker deg? Vet du ikke hvordan du skal nå de mål du har satt deg, men ønsker hjelp til å nå dem? Har du utfordringer og bekymringer som påvirker helsen din som du ønsker å kvitte deg med for å oppnå bedre helse og livskvalitet? 

Les mer…

Coaching

Coaching handler om bevisstgjøring og endringsprosesser. Den som blir coachet tar bevisste valg og gjennomgår personlig utvikling. Føler du deg låst i et mønsker? Eller er du usikker på hvor du vil i livet ditt? Har du lyst til personlig utvikling eller ønsker du hjelp til å nå dine må? Kontakt oss for coaching og få hjelp til å se nye muligheter og finne løsninger som er riktige for deg. Å gå i coaching er å være i en utviklingsprosess der bevisstgjøring, egne ressurser, handling og måloppnåelse er i fokus. Igjennom coaching hos oss kan du blant et få hjelp med ditt selvbilde, din selvfølelse og din selvtillit. Vi går gjerne sammen deg på veien mot dine mål og mot den nødvendige balansen. Eksempler på temaer i coaching kan være utfordringer i parforhold, ønske om mer harmoni livet, stressmestring, livsstil og overvekt, ønske om enklere relasjoner med medmennesker og mye mer!


Les mer…

Konfliktløsning  

Helseveiledning   Har du behov for informasjon, undervisning eller samtale om din helsesituasjon? Har du behov for noen som følger deg på veien igjennom utfordringer og endringer? 
Er det en utfordring å finne frem i helsesystemet eller det å kommunisere med helsepersonell?  Vi hjelper deg gjerne på veien! Selvutviklingskurs   Selvutviklings-kurs for deg med kronisk sykdom.
Oppfølgingskurs for deg med kronisk sykdomMestringskurs for deg som er pårørende til en kronisk syk.

Informasjon kommer.

Reconnective Healing

Vi er mer enn bare en fysisk kropp. Vi er ENERGI. Vi er sammensatt av kropp, psyke og ånd. Disse tre delene må være i balanse for at vi skal føle oss bra og ha en opplevelse av å være uten symptomer på sykdom.

Reconnective Healing bærer i seg lys, kjærlighet og informasjon. Dette gjør at du vil kunne oppleve at enhver form for ubalanse du har i din kropp, enten den er fysisk, emosjonell, mental eller spirituell, kan bli erstattet av dyp avspenning som lar healings-prosessen finne sted og som fortsetter å jobbe lenge etter at behandlingen er over. Ubalanse kan bli erstattet av dyp avspenning som lar kroppen igjennopprette balansen i deg via denne healingprosessen. Vi tilbyr også healingmassasje.

 Les mer… 

Healingmassasje

Healingmassasje er en rolig, omsorgsfull massasje som støtter mottageren i å synke inn i en dyp, indre stillhet og hjelper til med å merke kropp og følelser mer intenst og levende. Massasjen bygger på sammenhengen mellom kropp og psyke. Det er en stressforløsende massasje, hvor det benyttes lange og dyptgående strøk. Den virker dypt avspennende og kan gi økt følelse av kroppskontakt hvor sinnet faller til ro og klarheten økes. Mange opplever å hvile mer i seg selv etter å ha mottatt en healingmassasje. De får mer energi og overskudd i hverdagen, og dermed forhindres stress og sykdom.   

Les mer…

Link til les mer… http://www.gaiabalanse.no/undersider_tjenester/healingmassasje.php


Foredrag/Inspirasjonskvelder/Arrangementer

 Foredrag:

«Fra Ubalanse til Balanse»

«Hvordan skape Balanse i hverdagen?»

«Med Døden i Livet.»

Les mer…