Produkter

Produkter

Gaia Balanse selger et lite utvalg av utstyr som kan være godt å ha når du utfører yoga. Send en e-post til post@gaiabalanse.no hvor du forteller hvilke produkter du ønsker, antall, farge etc. samt din adresse, deresom du ønsker varene tilsendt. De kan også hentes ved Gaia Balanses lokaler i Violgata 3a i Halden.    

Yogamatte  

Hos Gaia Balanse får du anledning til å kjøpe en av markedets beste yogamatter. Dette er en matte som har ull på oversiden. Den er myk og fantastisk å ligge på under hvile og meditasjon. Materialet den er laget av gjør at den isolerer godt og bidrar til at du holder deg god og varm under din praksis.  Yogamatte i ull – svært populær blant yogautøvere rundt om i Europa. Et kvalitetsprodukt som består av 100% naturmaterialer. Oversiden er av fineste merinoull fra Italia. Undersiden er laget i kraftig vevd bomull. Myk, smidig, samtidig sterk og motstandsdyktig mot skitt og støv. På undersiden hindrer et tynt lag av naturgummi at madrassen sklir på gulvet når du trener. Hver yogamatte har en spesiell ullfylling med en tetthet på 400 g pr kvadratmeter, hvilket gjør den ekstra bekvem å ligge på. Størrelsen er 70 x 200 cm.  Yogamatten er laget i Odenwaldregionen, sør for Frankfurt i Tyskland.

Yogaprogram – Startpakke 1, 2 og 3

Vi selger også yogaprogrammer som brukes i undervisningen slik at du kan gjøre din yogapraksis hjemme i mellom kursdagene om du ønsker det. Hvilket vi anbefaler varmt at du gjør. Hvert program inneholder en CD med grundig instruksjon som du får glede av når du gjør yoga hjemme. Norsk tale og tekst. De tre ulike programmene har ulikt fokus, men er alle basisverktøy du trenger for å skape en dyptgående og varig balanse i ditt energisystem.

Yogaputer

Veldig mange har behov for å sitte på en pute under deler av yogaøvelser. Det er utviklet egne yogaputer som er fantastiske til dette formålet. Hos Gaia Balanse bruker vi vanlige puter under undervisnigen, men vi anbefaler varmt bruk av nettopp en slik spesiallaget yogapute og du kan gjerne ta den med deg når du kommer på kurs hos oss. 

Flotte, formbare puter fylt med bokhveteskall, med avtagbart og vaskbart trekk i 100% lin. Håndvask 40 grader.

Yogaveske

Hvis du vil ta med deg din yogamatte til undervisningen på kurset, så er det svært praktisk å ha en slik veske å legge den i. 

Passer til yogamatten i ull. Matcher puten – lagerføres i blå og lilla, men kan bestilles i øvrige 3 farger. Bærestropp, glidelåslommer på begge ender. Håndvaskes 40 grader.