Yoga Retreat

Yoga Retreat

Yoga Retreat Reiser – Medisinsk Yoga

Ønsker du en fordypning på din livsreise? Bli med på en uforglemmelig tur til et fantastisk vakkert kloster med en helt spesiell atmosfære i det grønne hjertet av Italia, eller en helt spesiell reise til vakre Karpathos! Fordypningen får vi via alt hva Medisinsk Yoga gir oss, tilstedeværelse, livsglede, stillhet og det å bare være i det som er! 

En reise på så mange måter er det å reise på yogaretreat eller yogaferie. En reise fra hode til hjerte. En reise fra uro til ro. En reise fra det ubevisste til det bevisste. En reise hvor du får mulighet til å komme enda nærmere det som er kjernen i akkurat deg. Der du er trygg og kjenner deg sterk! 

På disse reisene kreves ingen forkunnskaper. Medisinsk Yoga er for alle og program vil bruker vil bli tilpasset gruppen. Jeg som reiser sammen deg, er en av norges mest erfarne lærere innenfor Medisinsk Yoga og jeg har bred kompetanse ellers når det gjelder helse og helthetlig omsorg. Som utdannet sykepleier, NLP Coach og lærer- og terapeut i Medisinsk Yoga kan du føle deg trygg på at du blir godt tatt vare på. Jeg er tilgjengelig for deg.

Spania 4. september 2021

Italia 19. mai og 1. september 2022