Nettbaserte kurs

Nettbaserte kurs

NB! Denne siden er under oppbygging og er ikke komplett!

Undervisning i MediYoga med Monica

Medisinsk Yoga – MediYoga – er en terapeutisk form for yoga som er evidensbasert. Vi trenger balanse i våre liv. Livet og hverdagen har en tilbakevendende tendens til å få oss ut av balanse. Å gjenskape balanse handler om å lytte innover, til hva du behøver og har godt av.

MediYoga handler om å gjøre deg bevisst på dine grunnleggende behov slik at du kan hjelpe deg selv. Yoga er en dynamisk treningsform som består av et antall kroppsstillinger, bevegelsesmønstre, pusteteknikker, mantra (lyd) og meditasjon. Enkle, skjønne teknikker for avslapping, harmoni og konsentrasjon. Yogatreningen arbeider på mange ulike nivå og med flere av kroppens systemer samtidig og er et svært godt bidag til den nødvendige balansen. 

Faste perioder for oppstart…

Les mer…

Din vei til indre ro

Faste perioder for oppstart – Alltid 1. mai og 1. november.


Melde deg på til gratis webinar her.

Bli instruktør i yoga for barn og unge

Bli instruktør i yoga for barn og unge!

GRATIS WEBINAR som varer i 1 time til deg som:
Er forelder, besteforelder, tante eller onkel. Jobber med barn eller unge og som har interesse for å gi barna noe som gjør en forskjell for dem!

Du får 1 time med undervisning som gir kunnskap som kilde til forståelse og inspirasjon! Når du registrerer deg for undervisningen, får du valgmuligeter når det gjelder tidspunkt i DAG! Setter du av en time?

Oppstart når som helst.

Les mer…

Gave for indre ro

Få tilgang straks du har kjøpt.