Healingmassasje

Healingmassasje

Massasje med healing – en holistisk form for massasje

Healingmassasje er en rolig, omsorgsfull massasje som støtter deg i å synke inn i en dyp, indre stillhet og hjelper til med å merke kropp og følelser mer intenst og levende. Massasjen bygger på sammenhengen mellom kropp og psyke. Det er en stressforløsende massasje, hvor det benyttes lange og dyptgående strøk. Den virker dypt avspennende og kan gi deg økt følelse av kroppskontakt hvor sinnet faller til ro og klarheten økes. Mange opplever å hvile mer i seg selv etter å ha mottatt en healingmassasje. Det å oppleve indre ro fører til økende energi og mer overskudd. Ro er også nødvendig for at kroppen skal få slappe av, slippe taket i stressystemet slik at du kan oppnå rehabilitering i forhold til eventuelle helseutfordringer, eller gi deg noe du trenger i forebyggende perspektiv. 

Kroppens spenninger kan naturligvis komme fra dårlige arbeidsstillinger og lignende, men mange ganger spenner vi kroppen pga. stress eller fordi noe går på oss. Massasjen kan bidra til å lindre/forløse både fysiske og psykiske spenninger og smerter, som bla. spenninger i muskler og ledd, hodepine, søvnløshet, stress, uro og tretthet. Når det løsnes opp for disse spenningene i healingmassasjen, vil det ofte dukke opp stemninger, bilder eller tanker fra den situasjonen som spenningen oppsto i. Og dermed gir massasjen deg en mulighet for å bli mer bevisst om hva som faktisk rører seg i deg.

Når du blir massert er massøren inne i healing energi som gjør at du får kontakthealing under hele massasje-seansen. Imidlertid, Reconnective Healing virker bedre på lenger avstand og derfor blir de siste minuttene i behandlingen utført hvor hendene til massøren er på avstand. Da kan du kan oppleve den helbredende energi.


For å oppnå den beste effekten fra Reconnective Healing kan du bestille egen time med Reconnective healing hos oss.

Du er så velkommen!

 Anbefalinger:

«Når kroppen knirker litt, og jeg trenger noe som er godt for meg så bestiller jeg en time til healingmassasje hos Monica. Hennes behagelige vesen gjør at jeg umiddelbart slapper av, lukker øynene og lar henne utføre magi. Etter en times tid føler jeg meg som et nytt menneske.»

Anne-Lene Andresen

«Jeg vil gjerne takke for gårsdagens healingmassasje. Det var en utrolig fin opplevelse som jeg gjerne vil gjenta om et par uker. Jeg tok med meg opplevelsen inn i meditasjon om kvelden, og kunne virkelig kjenne at det var gjort et godt grunnarbeid før jeg kom dit. Jeg fikk røsket opp i mer spenninger enn jeg vanligvis gjør, og jeg hadde en svært intens meditasjon som tok heftig tak i både kropp og sjel. Blokkeringene gjorde fysisk vondt både under massasjen og under meditasjonen, og da var det ekstra godt å ha fått dobbelt hjelp til å løsne litt opp i dem».

Elin A.K

«Å få healingmassasje av Monica opplevde jeg som om jeg fikk tilbake en ro som jeg har lengtet etter og endelig funnet igjen.  Det var også godt å få luftet tankene og sitte rolig ned før  massasjen startet og lande i den fantastiske atmosfæren i lokalet.»

Marianne Milda Ødegaard

Du er ikke en sjel, du er ikke et sinn,
du er ikke en kropp. Du er kontrolløren av alle tre.