Anbefalinger

Anbefalinger

» Personalet i Menighetspleiens barnehage i Halden har vært på et 2 1/2 times kurs hos Monica Gulbrandsen, Gaia BalansKurset hadde tittelen: Hvordan skape balanse i hverdagen? Monica er smilende og imøtekommende, hun byr på seg selv og man føler fort en ro og forventning. Første del av kurset ble presentert med bilder og tekst. Innholdet var meget relevant, og hun ga oss mange knagger slik at innholdet lettere huskes. Hun tok blant annet for seg søvn og hvile, å løfte seg selv fream, rusmidler, glede, eget ansvar for det å trives på jobben med mer. Monica brenner for det hun snakker om, og hun kom med eksempler fra eget og andres liv som berørte oss.I andre del av kurset fikk vi prøve enkle mediyogaøvelser. Kurset passer utmerket for en personalgruppe som jobber tett og hver dag møter utfordringer på jobben. Det som ble formidlet berørte oss og fikk i gang tanker om det å skape balanse i hverdagen.»

Britt Solberg Norderhaug – Daglig leder Menighetspleiens barnehage, Halden

«Begynte hos Monica for ca 1 år siden. Har kombinert yoga, coaching og healingmassasje. Var sykemeldt på grunn av svimmelhet og utbrenthet. Legen på Fredrikstad Sykehus trodde jeg hadde fått virus på balansenerven. Etter kort tid hos Gaia var jeg tilbake i jobb igjen!! Svimmelheten er borte! Søvnen har blitt normal igjen, energien er tilbake, indre ro og glede! Uten Monica sn hjelp hadde jeg ikke kommet meg tilbake så raskt! Kombinasjonen medisinsk yoga og coaching var tingen for meg. Evig takknemlig for all hjelp, Monica»  

Linda Kristin Kollerød

«Jeg har vært med på medisinsk yoga siden oppstarten for litt over et år siden og har sammen med dette hatt noen timer coaching. Jeg lever med kroniske smerter og utmattelse. For meg har det vært et liv før og etter mediyoga. Det jeg sterkest vil trekke frem er økt bevissthet. Dette fører til en mye større aksept, noe som igjen fører til mer trygghet, ro og glede. Denne følelsen er vanskelig å beskrive. Den må nesten oppleves. For meg har det vært helt fantastisk. Jeg er på plass i meg selv og er god nok! Jeg har veldig tillit til Monica og hennes måte å formidle mediyoga på. Hun har selv opplevd mye og er en ekte, åpen og ærlig person og instruktør/coach med en genuin interesse for oss som bruker hennes tjenester. Til deg som lurer på om dette kan være noe for deg; prøv! Jeg tør nesten garantere at du ikke vil angre. Jeg unner alle å få lov til å bli kjent med mediyoga, det utgjør virkelig en forskjell.»  

Grethe Koi

«Jeg har gått til life-coaching hos Monica Gulbrandsen. Mine erfaringer er at jeg hadde stort utbytte av coachingen. Jeg lærte å legge ting bak meg og fant løsninger på utfordringer som virkelig har hjulpet meg. Jeg har funnet ressurser i meg selv som jeg ikke visste at jeg hadde og som jeg virkelig vil gjøre bruk av i mitt liv videre. Jeg anbefaler varmt coaching hos Monica Gulbrandsen. » 

Fride Hedalen

«Monica Gulbrandsen er en meget innlevende og imøtekommende person som virkelig forstår å få andre mennesker til å lyse opp. Hun har en sterk intuisjon og er oppriktig interessert i andre menneskers vekst og utvikling. Hun har en rolig og avslappet væremåte og har samtidig en sterk og stødig karakter, noe som betyr det er lett å få kontakt og skape tillit. Det er en stor glede å ha sertifisert Monica som NLP Coach.»  

John Tolmie  –  NLP Master Trainer, Ethos Communication.  

«Monica kom tilfeldig inn i livet mitt våren 2012. Jeg har vært så heldig å følge henne en bit på veien hennes som NLP- coach. I høst/vinter har jeg vært en av hennes»prøvekaniner»  Monica har coachet og jeg har vært lærevillig elev. Jeg har virkelig fått mye ut av disse timene. Tusen takk for god hjelp, Monica. Du er en engel, vet du  Jeg ønsker deg all mulig lykke til med oppstarten i januar. «

Grethe Korsnes

«Hva Gaia Balanse har gitt meg? Først lærte jeg gode pusteteknikker og øvelser som hjelper min rygg mm. Så har jeg av rotlåsøvelsen blitt kvitt min inkontinens for avføring i løpet av kort tid. Var nylig hos nevrokirugren min og jeg slipper min 4. ryggoperasjon med «streng» beskjed om å fortsette med MediYoga. Så tusen takk Monica og Gaia Balanse!

Anita Chr Hasselstrøm

«Medisinsk yoga og Monica har gitt meg så utrolig mye. Bare å se og høre den dama gjør at skuldrene senkes. Føler at lag for lag blir skrelt av kroppen min, som igjen gir mindre smerter og jeg ser verden rundt meg på en ny og mykere måte. Ellers gir det masse ro og mye glede. Vil anbefale dette til alle!»

Rita Holm Arneberg

«Jeg vil slå et slag for individuelle timer med Mediyoga! Hver uke møter jeg Monica alene, og hun tilrettelegger yogaen så den passer spesielt godt for meg. Dette er et tilbud som jeg som smertepasient og med kroppslige hindringer setter stor pris på. Vanlige kurs er utenfor min rekkevidde akkurat nå, men med individuelle timer, er målet at jeg skal klare felles trening senere. Og det går fremover! For første gang på flere år, ser jeg fysiske og psykiske bedringer, kroppen slapper litt av i musklene, jeg begynner å få kontroll på pusten min og kan bruke den i stress-situasjoner. Her om dagen satt jeg meg ned og pustet yogiskpust noen få minutter etter en særdeles stressende opplevelse, tidligere ville jeg tømt skapet for sjokolade og spent kjevemuskler. jeg gleder meg til veien videre og anbefaler andre som har helseutfordringer til å investere i noen individuelle timer.»

Ann-Kristin Grødahl

«Jeg vil gjerne få takke for gårsdagens healing massasje. Det var en utrolig fin opplevelse som jeg gjerne vil gjenta om et par uker. Jeg tok meg meg opplevelsen inn i meditasjon om kvelden, og kunne virkelig kjenne at det var gjort et godt forarbeid før jeg kom dit. Jeg fikk røsket opp i mer spenninger enn jeg vanligvis gjør, og hadde en svært intens meditasjon som tok heftig tak i både kropp og sjel. Blokkeringene gjorde fysisk vondt både under massasjen og under meditasjonen, og da var det ekstra godt å ha fått dobbelt hjelp til å løse litt opp i dem.»

Elin K.A

«Jeg vil gjerne takke deg for det flotte verktøyet du har begynt å utruste meg med, og jeg har fått veldig god bruk for din NLP coaching så langt. Gjennom disse rundene jeg har hatt hos deg har jeg fått ny innsikt i meg selv og mine styrker, og nå ser jeg mer og mer at en verden av muligheter ligger foran meg. Nå gjelde det bae å gripe tak i dem! Monica, du har jo både «fjerncoachet» meg via skype/telefon, men besøkene hos deg har vært veldig givende. Jeg kan virkelig anbefale Monica som coach både når det gjelder jobb og privatliv.»

Katrine Gjærum

«Å få healingmassasje av Monica opplevde jeg som om jeg fikk tilbake en ro som jeg har lengtet etter og endelig funnet igjen. Det var også godt å få luftet tankene og sitte rolig ned før massasjen startet og lande i den fantastiske atmosfæren i lokalet.»

Marianne Milda Ødegaard

«Behöver ni en livs coach någon gong eller vid fler tilfällen i livet så kan jeg varmt rekommendera att ni tar kontakt med Monica Gulbrandsen. Efter att ha träffat olika psykologer och kuratorer kan jag konstatera att dom inte på nogot sätt kan eller ska jämföras med Monica. Monica vägledar en, hjälper en att förstä, sortera och förtydliga ens egna tanker. Inget «hokupokus» eller hjärntvättning utan ren og klar coaching. Jag kan bara tacka henne för en ötroligt härlig insikt i mitt liv där mänga pusselbitar fallit på plats och jag kommer definitivt ta kontakt med henne fler gånger om så behøvs. Tusen tack, Monica! Kram Linda.»

Linda Haugsnes

«Ellers må jeg si at jeg har bedrevet både yoga og meditasjon siden jeg var 13 år og er svært skeptisk til «pop-up»  alternative lærere, men til deg fikk jeg stor tillit da du har stor tyngde i din kunnskap og er seriøs. Lykke til videre!»

Ellen Fride Aaseth