Gaia Balanse i KK’s påskenummer

Gaia Balanse i KK’s påskenummer

Du kan lese om meg, og hva MediYoga har gjort for meg i det nydelige påskenummeret av KK!

Jeg er så lykkelig for at ordene «det som gjør en så stor forskjell for meg må gjøre en forskjell for andre også» gjentatte ganger dukket opp i mitt sinn. Da jeg var istand til å få det å gå tilbake til arbeidslivet inn i livet mitt igjen mot slutten av 2012, kunne jeg ikke velge å gå tilbake til min stilling som sykepleier. Jeg valgte å kaste meg ut på dypt hav, uten redningsvest for å hjelpe mennesker på en annen måte. På kort tid viste det seg det som ble magisk.

Mennesker har endret livene sine. Ut av uhelse og inn i helse. Ut av uro og til ro. Mennesker har endret kurs fra å kjøre over seg selv, og med det fått symptomer som må komme, til å sette grenser, finne tryggheten i seg selv og tatt plass i sitt eget hjerte. Du vet. Ditt hjerte har en plass for deg. Den håper jeg du velger å plassere deg selv på.

Skal du kose deg med lesestoff i påsken? Kjøpe KK, eller velger du annet? Jeg elsker å lese og har lesing på agendaen i påskedagene. Da jeg kollapset kunne jeg ikke lese. Det var umulig å konsentrere seg og huske. Jeg leste den samme setningen mange ganger uten å forstå innholdet…
Du snakker om ubalanse!

Stengt for kommentarer.